právo stanné

právo stanné

Anotace: ..

Znáš

když padáš znavená
do peřin kolem rána

Víš?

jakou máš paměť na jména
a komu byla stlaná
ta postel s nebesy
prolezlá červotočem
..chybí ti k ránu povídání
ale fakt neni o čem.

Snad

V jedno ráno narazíš
na prince z tvojí hlavy
splyneš s ním v šumu peřejí
co hučí od Vltavy

Máš?

Když padáš znavená
ten přetlak v duši jako já?
to dělám jenom ramena
pak stejně vrávorám

Po kládě lásky
bez záchrany
když kolem nás
je právo stanný.
Autor zenge, 05.03.2009
Přečteno 291x
Tipy 6
Poslední tipující: Cizinka, floreciente, Kristine Clary-Aldringen, Kapka, gentoo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí