To písmeno je ....

To písmeno je ....

Anotace: Asi pravděpodobně neumím napsat básničku,který by byla úplně veselá...ale tahle by chvilkama mohla být přinejmenším zamilovaná..:)

....šeptá mi do ucha,
bez otázek co bude dál,
vždyť není to tak dávno,
co opodál stál.
Všechno jiné
a težší se zdálo...
stačí mi málo,..úsměv tvůj a smutek utíká.
Pryč...
a já zahazuju od zamknuté skříňky klíč.

Miluju když se směješ,
tu změnu ve tvých očích...
Jsem snad v horečce
/Hořím /
jako pochodeň,
co ve svém srdci nosím.
/ ty jí dáváš sílu hořet ještě víc/

Jsi jako sluníčko v uplakaném dni,
rozzáříš místnost
jen když procházíš
můj zármutek odháníš
a mému vznášení někde daleko nad tělem bráníš.

Let motýlů,co cítím v břiše,
přikrade se vždycky,
a strašně tiše...
touhu dotknout se tě musím krotit
srdce mi zběsile začíná bušit...

Chci to takhle napořád,
aby jsi tu zůstal
měl mě rád...
nejen měl rád,
miloval,
své polibky mi daroval.

Ten pocit však zůstane,
a vzpomínka v srdci
při které hned celé roztaje
Pak je jasné,
že máš mě ve své moci...
Autor Dev_LATea_princess, 05.03.2009
Přečteno 443x
Tipy 5
Poslední tipující: AndyKo, kikis, Hantec, Gabi
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hantec: Kam na to chodím? hlavně do svý hlavy..a ze srdce..nějak to prostě vychází zevnitř.Nevím jak to vysvětlit..:)

08.03.2009 12:04:00 | Dev_LATea_princess

Proč bychom to neměli číst. Máš svůj styl mě kokrétně se líbí. Tahle básnička, se ti povedla. Někdy bych chtěl zjistit, kam na to chodíš.

07.03.2009 21:35:00 | Hantec

Tohle nepotřebuje dlouhej komentář. Stačí jedno slovo: Krásné! :)

05.03.2009 19:16:00 | Gabi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí