Podvedená

Podvedená

Anotace: :(

Tvé oči potemněly
slzy se začly drát
když oči zaslzely
chtělas mě proklínat.
Tvá láska neochvějná
jak síla kamení
bylas mi stále věrná
já jsem byl zbabělý.

Srdce už neučiní
co mozek nezvládnul
žila jsi v přesvědčení
že jsem ti nezahnul
Byl to jen okamžik
možná že poblouznění
chtíč jako pevný stisk
vytrh mě z uzamčení.

Nenávist zrodila se
už bije na poplach
odpustit není fráze
zrada je střelný prach
Do pole vrostl plevel
zrno se zalyká
tak si to lásko neber
teď si to odpykám.

Omlouvám se je to síla
nechtěl jsem tě poranit
ztracena je i tvá víra
nemůžeš ji přelanit.
Sbohem lásko je mi smutno
že jsem zkazil ten náš sen
nebylo to vůbec nutno
štěstí jsem v tom nenašel.

Odpuštění nic nezmění
láska bude zjizvená
Odpuštění nic nezmění
důvěra je zbořena.
Autor Ďábel sám, 05.03.2009
Přečteno 358x
Tipy 12
Poslední tipující: Kite.Kat, isisleo, floreciente, strašidýlko-střapatý, Tacca, Princezna.Smutněnka, Nergal, kikis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi spis ten text nez basen, ale i tak se me obsah libil :)

05.03.2009 18:34:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí