sen? není to hloupé?

sen? není to hloupé?

Anotace: Můj neuskutečnitelný sen... Potřebuju se vypsat no... :-)

Upínám se k minulosti,
Kráčím v noci se svým stínem.
Ruku v ruce na ulici,
Jdeme za svým velkým snem.
Už je to rok a něco a já pořád sním…

Snít? Není to hloupé?
Proč to neuskutečnit?
Nenapsat?

Okno zatažené žaluziemi,
Linky světla kreslí záři,
Co dělám a proč jsem tu?
Snažím se napsat na linky světla,
Dvě slova, která patří mému snu…

Snít? Není to hloupé?
Proč to neuskutečnit
Nezazvonit?

Panelákové dveře temné,
Na zvoncích vidím příjmení různých lidí,
Co dělám a proč jsem tu?
můžu stisknout zvonek,
Zvonek, který je klíč k k mému snu…

Snít? Není to hloupé?
Proč to neuskutečnit?
Neříct?

Autobus plný neznámých lidí, jedoucích bůhví kam,
Mezi mimi TY – můj sen,
Co dělám a proč tu jsem?
Chci ti říct pár vět,
Vět, z kterých bys snad pochopil, že tě chci ZPÁTKY

Snít? Není to hloupé?
Proč to sakra nezkusit?

Ta odvaha
Autor Cléa, 05.03.2009
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, Markéta Hl., enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí