Sněží

Sněží

Anotace: ...

Bílé krystalky padají mi do vlasů
jsou podobné něžně třpytivým snům
ale já je vůbec nevnímám
jak s větrem o závod za tebou pospíchám
a ony než tesknou touhou roztají
napíší pro tebe do mých šlépějí:
Miluji Tě
Autor Bunny, 06.03.2009
Přečteno 404x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí