Promiň mi lásko

Promiň mi lásko

Anotace: to už se občas stane, že city se objeví v nepravou chvíli, když možná ten druhý dochází k cíli, tak proč si mi dával naděje, když teď se ztrácíš, jak v létě závěje..

Promiň mi lásko,
že v srdci jen Tebe mám,
a že ze vzpomínkami na Tebe
každodenně usíním.

Bereš mi i dáváš sílu,
když se ráno stavím k dílu,
když jsi v mojí blízkosti,
jsem plná smutku i radosti.

Obvykle nevím, jak se mám chovat
a kam mám tu svou náklonnost schovat
a jak se jako že nic tvářit
a zároveň nehasnout a zářit.

Odpusť mi tu mojí lásku,
třeba se teď změní,
když mi na čas zmízíš z očí,
třeba přejde v zapomnění.

Je to jako oheň, kterým nečekaně stoh vzplál,
přišlo to samo, možná někdo si to přál,
však asi ve chvíli nejméně vhodné,
stěží se někdy mé a Tvé srdce shodne.

Teď bude čas pro mě s osudem hrát
a láska má zmizí nebo zůstane stát.
Nedávám Ti nic za vinu,
jen snad pozdě si mi ukázal rovinu
a nechal si mě zamilovat
a pak si si šel srdce schovat.
Autor grázlík, 11.10.2005
Přečteno 1467x
Tipy 2
Poslední tipující: mirecek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nápodobně... prožívám všechno co ty, nebo si prožívala...
chi
a ta básnička je hezká...
100

15.04.2006 09:30:00 | Kristýna M

přesně si vystihla mé pocity, neboť prožívám úplně přesně to, co ty:o) děkuji, popsala jsi to úžasně:o)

14.11.2005 11:12:00 | yesjane

Všechno co se děje má svůj důvod.Děkuji za krásné komentáře.

11.10.2005 22:12:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí