Esence tvých rýmů

Esence tvých rýmů

Anotace: zhudebnění agýistické básničky - "kraťoucha"¨, nejlíp vynikne ženský hlásek, kouzelné bííímmm !

severně od města v krajkovém proudu
browzdám jak superstár za rodnou hroudu
bííímmm (zpěvavě)

do kroužků do dýmů kavárních separé
esence svých rýmů metáš mi do tváře
bááámmm (zpěvavě)

sonety vyzpíváš svobodné písně
kalíšků ubývá nekompromisně
bííímmm (zpěvavě)

ale to nebolí, vždyť bydlíš v kdekoli...
bíímmbáámm ! (zpěvavě)

ag©jordan
www.bloguje.cz/blogy/agjordan
Autor poetor, 18.10.2004
Přečteno 522x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí