Miloslava

Miloslava

Anotace: ...

Spánkem nekončícím oprášena,
do tváří jak polibky padáš,
ve snu zjevila jsi se,
v rouše, které bylo pouze z větru.

Padající mlha z tvých očích,
poslední co mohl jsem vidět,
když v záhybech tvého těla,
přicházel jsem znovu a znovu o rozum.

Pár střípků tvých vlasů,
na pohovce kdes naposledy usnula,
teď tančí v rytmu valčíku,
a své kroky vedou do zrcadla.

Už dámou několik jsi let,
celou tu dobu bojím se zeptat,
jak létají ptáci bez větru?
a jak se zpívá píseň bez zpěvu?

Probuzení ze spánku byl sen,
kdy v ruce tě držím a líbám,
jen se usmíváš a z očí tečou ti slzy,
vždyť zrcadla jsou zvláštní věc..
Autor Láďa, 06.03.2009
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí