Pořád ona

Pořád ona

Anotace: o jednom klukovi který měl rád jednu dívku ale ne mne:(

Pořád na jinou kouká
pořád na jinou houká
pořád se na ni směje
pořád se kvůli ni chvěje
pořád chce zachytit její pach
pořád má o ni velký strach
pořád se mu o ni zdá
pořád se ji oslovit chystá
pořád vedle sebe ji drží místo
má ji rád to vím najisto
kéž bych jen o sobě psala
ale to bych sama sobě lhala
Autor M_B89, 11.10.2005
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí