Je to tak

Je to tak

Anotace: Přišlo to na mě a ven to muselo..pravda

Sbírka: Básničky obyčejného člověka

Je to tak a já to přiznávám.
Na tvoje tělo ráda se dívávám.
Tvá nedostupnost mě vzrušuje.
A každý pohled vzteklý rajcuje.
To, že nikdy nebudu tě mít mě štve!
Jsem jak feťák, co svou drogu právě TEĎ chce.
Ty to asi víš a se mnou si hraješ jak kočka s myší.
Jsem jak hluchý co jen tvůj drsný hlas slyší.
Každé tvé slovo mě bolí a hladí zároveň.
Všechny dny bez tebe mou závislost posunou na další úroveň.
Jak dál to bude nevíme ani jeden.
Jsi mou slastí ať je prosinec či leden.
Chci abys byl jenom můj!
Ale ty si respekt získáváš tím, že jsi svůj.
Co já "chudák" dělat mám?
Už to tvrdě nezvládám!
Autor Moniska, 06.03.2009
Přečteno 634x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí