...::: 16 proč :::...

...::: 16 proč :::...

Anotace: 19:57

Proč je dno tak hluboko
proč je má láska tak daleko
proč nemůžem šťastně žít
proč nemůžem spolu být
proč jen doufat smím
proč o ní stále sním
proč tolik otázek a žádná odpověď
proč mám zas štěstí na dohled
proč ji miluju
proč ona mě
proč duši zpytuju
proč říkat ne
proč miluju znova a znova
proč Bůh stvořil takového tvora
proč pochyby utápím
proč znám jen jednu odpověď

CO JÁ VÍM
Autor deSolAxe, 11.10.2005
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úžasný, teď už vim, že si tvejch komentíků musim vážit... :)))

06.11.2005 21:23:00 | Králík

moc Proč a žádná odpověď, ale tak už to bývá...

11.10.2005 20:21:00 | Lenna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí