Miluju tě!

Miluju tě!

Anotace: Takový krátký vyznání. Třeba se vám bude hodit :)

Stojím ve tmě,
čekám, až si mě všimneš,
přijdeš ke mně,
a mé kůže se dotkneš.

Vůbec nic neřekneš,
k sobě si mě přitáhneš,
polibkem mě uneseš,
a až do oblak mě doneseš.

Jsem jako v pohádce,
a i když jsme občas po hádce,
stejně bys chyběl v mém světě,
dokonce i v každé mé větě.

Nechci tě vlastnit,
chci vidět tvůj smích,
tak nenech mě už jen snít,
a zúčastni se dnů mých.

Miluju tě!
Autor Markul, 06.03.2009
Přečteno 706x
Tipy 2
Poslední tipující: Seanko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné a něžné.

06.03.2009 20:33:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí