Proklínám

Proklínám

Anotace: Proklínám, ale miluji...

Proklínám,
celou svoji duši.
Proklínám,
ten svět, psaný tuší.
Proklínám,
den i noc.
Proklínám,
Tvoji pomoc.
Proklínám,
Tvůj medový dech.
Proklínám,
Tvůj tichý vzdech.
Proklínám,
Tvoje krásný chyby.
Proklínám,
Tvoje tiché - kdyby.
Proklínám,
svoje slzy slané.
Proklínám,
Tvoje sliby plané.

Proklínám,
tuhle psanou báseň.
Ať zase přijde vášeň!!

Proklínám i Tebe!
Vždyť, co já jsem bez Tebe???
Autor Jitinka, 06.03.2009
Přečteno 329x
Tipy 7
Poslední tipující: Sýkorka07, Seanko, lucajda89, Markéta Hl., Kallkaa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně zoufale toužící.

20.03.2009 21:39:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí