Žije tam, kde žije sám

Žije tam, kde žije sám

Anotace: XXX

To co se stalo, za vinu si dával,
Na druhy den ráno smutně vstával,
Na osoby v davu třesouc rukou mával,
Kdysi v minulosti rád se smával.

Teď jenom chodí a srdce mu bije,
Říkají, že přes to všechno dál žije,
Litry vody a alka do hlavy si lije,
Neumí být sám, tak po nocích rád pije.

Ten hlas mu praví, že nesmí to vzdát,
Duši, čest a život musí s klidem dát,
Jestli tě má vážně mít tolik rád.

Tak jako láska se nad zlato cení,
Sakra nejenom průběžná hlavně ta denní,
Je potřeba, prostě tam kde teď není,
Nic není stejné, všechno se mění.
Autor Breg, 07.03.2009
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, v.hercik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí