na slamníku

na slamníku

Anotace: ..

Ovládáš jazyk
jako dýku
tělo tvý
je láva žhavá
a nocí vítr na slamníku
tvůj oheň rozdmýchává
V sopečným jícnu
před výbuchem
nahoru dolu
létám vzduchem
a láskou se mi hlava motá
plnými loky ze života
připíjím sobě na zdraví
prosebně škemrám u svých bohů
ať čas tý noci zastaví
pro chvíli s tebou!
Autor zenge, 07.03.2009
Přečteno 277x
Tipy 10
Poslední tipující: gentoo, Kars, Jana M., Kapka, Zasr. romantik, kikis, Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trochu voraž, čeká tě jaro

08.03.2009 21:19:00 | Kars

Povedená...tip!

07.03.2009 09:21:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí