Setkání

Setkání

Anotace: ...znáte to , když potkáte někoho na ulici, kdo Vás okouzlí a přitom ho nejspíš už nikdy neuvidíte....

Dnes večer jen těžko usnu,
když jsem Tě minul na ulici, rozzářila jsi můj svět........
a záříš v mém srdci ve dne, v noci i teď
při světle se nedá spát
zvládnu jen Tobě na obloze hvězdičko má
zvládnu jen z posledních sil nad ránem Ti zamávat
Autor Lupinus, 18.10.2004
Přečteno 670x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí