Když světlo zhasne...

Když světlo zhasne...

Anotace: Nešťastná dívka má pocit,že po rozchodu se svým milým,který ji opustil,jí již pohasla všechna naděje a chuť žít.

Už ani pochodeň v dáli nesvítí,
už není naděje už není žití!
Proč nesvítí mi tvá láska na cestu,
proč nepojal jsi mě za svoji nevěstu?
Zbyly mi po tobě slz kaluže,
kdopak mi v trápení, kdopak mi pomůže?
Jsi mi teď odporný dotěrný hmyz,
tak prosím Tě miláčku navždycky zmiz!
Autor Márinka09, 07.03.2009
Přečteno 329x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., Zasr. romantik, Paulín, Sigurd II.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně zostra jsi to pojala
miláčka k slzám dojala.
Tak ať jde si dál
vždyť málo o Tebe stál.

Pěkná básnička.
A neboj bude líp.

07.03.2009 21:46:00 | Paulín

1

07.03.2009 21:15:00 | Sigurd II.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí