Urna,slzy a já

Urna,slzy a já

Anotace: Dívka,která sedí v krematoriu a hledí na fotografii svého zemřelého milého,tiše spílá smrti,proč si vybrala jeho a ne ji.

Uvadá co kdysi kvetlo,
A slunce zapadá.
Ty jsi byl moje světlo,
Teď opona za vším se zatáhla.
Divadlo skončilo všichni už odešli.
Jen já tu sedím
Venku je čerstvý vzduch jak bývá po dešti.
Na tvou tvář stále hledím.
Oheň mi vzal můj smysl života,
Oděna chodím v tmě.
Vybrala si tě ta subreta
Proč nevzala si radši mě!!
Autor Márinka09, 07.03.2009
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: Zasr. romantik, Sigurd II.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí