Láska

Láska

Anotace: Dneska neadresuji :D Taková...velice zvláštní o lásce, kterou jsem trochu zhmotnil :D

LÁSKA

"Kolem Tebe noc tajně pádí
Hra stínů tajemně Tě svádí
Pojď za mnou a schul se blíž
Jsi můj milý a Ty to víš"

Slyšel jsem tato slova
Vím, jsou pro mě zcela nová
Však kdo mi jej říká
Šampaňské proudem tady stříká.

Ležím v posteli a tajně doufám
Kdo přijde, říci si netroufám
Přeje mi ze zdí dobrou noc
Krásně vyspinkej se moc!

Tajemnou osobou jest ona
Které tajné činnosti koná?
Vem si ji blíž, ať poznáš
Nakonec zjistíš, že ji neznáš.

Noc své lasery protíná
Má ruka zas rádio zapíná
Slyším z něj ten hlas
Říká mi to samé zas a zas.

Házím sebou, nemůžu spát
Musím se jí opakovaně bát
Když padnu do lehké dřímoty
Pálí se za mnou lásky mosty.

Utíkám před ní celý věk
A už mám na ní velký vztek
Nemohu spát a stále přemítám
Pocity pozpátku si promítám.

Tak ať se mi zjeví, když si tak troufá
Že jí neobjevím, ona snad doufá
Ve snu jela zas někam do Saska
Já ale vím, to je LÁSKA!
Autor Zasněný básník, 07.03.2009
Přečteno 406x
Tipy 10
Poslední tipující: Duhová, Kristýnka15, Danik, kikis, Anitta, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vecne zamilovani :)...(zavidim...v dobrom samozrejme)

07.03.2009 21:38:00 | Terulienka

A pozor na Amora ;)

07.03.2009 19:27:00 | mašinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí