Vzpomínáš?

Vzpomínáš?

Anotace: ...

Jako nekuřákovi
se Ti prsty proplétala jedna cigareta za druhou.

A jako abstinent
jsi vždy otevíral alespoň tři láhve vína.

Jako zapřísáhlý odpůrce poezie
jsi po večerech sepisoval sonety
/ale Lauře ne, ta už je dostala od Petrarcy/
"Tyhle budou pro Tebe, maličká,"
šeptal jsi do ticha nocí...
Autor katerina.johana, 07.03.2009
Přečteno 381x
Tipy 6
Poslední tipující: CRASH, Terulienka, René Vulkán, Markéta Hl., Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

uzasne metafory

20.03.2009 21:49:00 | Terulienka

Parádní!!! Promyšlená!! Moudrá!

12.03.2009 17:36:00 | René Vulkán

ta se mi líbí

07.03.2009 21:48:00 | Markéta Hl.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí