Óda na plavovlásku (muž ženě)

Óda na plavovlásku (muž ženě)

Anotace: 3.z 4 krátkých básniček o každé ženě,která se pro zamilovaného muže stává něčím neobyčejným

Jen pojď ke mě plavovlásko,
neboj se mě už má husopasko.
Už se těším až tě sevřu v dlaních,
má vznešená paní,
to zas budu mít neklidné spaní.
Tvůj zlatý vlas se v poli ječmene ztratí,
jak k němu být blíž...,mou mysl trápí,
jak jen říct tvým očím pavím,
že můj cit je skutečně pravý.
Autor Skalka, 07.03.2009
Přečteno 491x
Tipy 2
Poslední tipující: Seanko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké a něžné.

08.03.2009 08:12:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí