O lásce?

O lásce?

Anotace: "Já neumím psát velkou poezii, Daktylský hexametr není můj svět..."

Těžké snění, ráno v dálce,
černá pečeť na obálce,
smrt se blíží, vlci vyjí,
probouzí se hnízdo zmijí.

Ráno vstanu, svět se černá,
kéž bys lásko byla věrná,
sám jsem v noci, sám jsem ve dne,
meč tu leží, kdo jej zvedne?
Autor Sigurd II., 07.03.2009
Přečteno 370x
Tipy 5
Poslední tipující: ejwo, Kapka, Paulín
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale umíš, je to za ST.

07.03.2009 21:40:00 | Paulín

mozno ona....tajomna osoba....ktora len meska...
netreba pisat velke basne,aj male vedia zniet krasne

07.03.2009 21:23:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí