Dívčí válka

Dívčí válka

Anotace: Všichni ji cítíme, málo kdo ji pojmenuje. Spor starý jak lidstvo samo, nikdo nerozhodne co stojí za to.

Zase byla dívka bledá,
když mi řekla to co mi řekla.
Téma omílané,
ze všech stran probádané.

Kluk dívku pro jinou opustil,
že by ji něco řek neobtěžoval se s tím.
Zanechal tady pouze další smutnou duši,
ona už mu neuvěří.

Jsou vztahy mezi lidmi,
ty nás šťastnými dělají,
je to tak vždycky?

Dívky mají rádi muže,
muži zase ženy,
kdo roztrhne tenhle spor?

Každý chce něco jiného,
málo kdo upustí ze svého.

Je tady každý den,
spor o naděj.

Dívky na nás útočí svými zbraněmi, krásou, laskavostí, čistotou,…
Muži ji kolikrát splácí nevěrou.
Některé zas si s vámi hrají,
dokud vás to baví.

Za to muž,
útočí na vaše city pozve vás třeba i do New York city. Jen jak pozná jinou krásu,
přestává myslet na svojí lásku.

Mnoho vzácných příkladů
jak naznačit dívčí válku,
počítá se do lidské tradice.
Dokud lidstvo na světě bude,
zanechá jen smutné srdce.
Autor Hantec, 07.03.2009
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta myšlenka na básničku se mi fakt moc líbí...je to senzačně napsaný

08.03.2009 12:03:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí