Chceš být sám

Chceš být sám

Anotace: ???

Chceš být sám a já se v tobě nevyznám.
Začínám chápat...
Cítím to tak...
Najevo to dáváš...

A já se tě ptám,proč chceš být sám?

Možná jsem i já tou příčinou,že chceš být sám
že ti už víc nemůžu dát,jen to co mám.

A já se ptám proč chceš být sám!

Že láska někdy bodá jako nůž
Že dálka je v lásce neslučitelná
Že chci být stále jen tvá milovaná.
Že...

Tak a já se naposledy ptám
Proč chceš být sám!!!
Autor Kett, 18.10.2004
Přečteno 774x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Taky mám podobnou otázku a v hlavě na ní hledám odpovědi, jak změnit něco co změnitelné není:-(

15.03.2006 17:53:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí