My a naše já...

My a naše já...

Anotace: Předem chci říct, že to nedává smysl, ale proto se mi to líbí. Pak sem neska fakt musel. Ty songy jsou opravdu tak sad, že jinak to nejde.

Kdyby jenom věděly, jak moc nás to ničí,
Jak jsme smutní, jak jsme z toho v píči,
Tak píše další příběh a až moc v něm to líčí,
Život rovnají k filmovému kýči.

Napsáno Jeffovi a Breegovi z moci lásky,
Oni vidí a myslí na své krásky,
Na čele dělá jim to další jasné vrásky,
Oni jsou přímí a nenosí masky.

Co dalšího mohou dnes říci,
Stejně jako ruměnec vybarví se líci,
Vzduch jejich ukládá se v plíci.

Tak to je všechno, co dnes oni řeší,
Asi jako smutek, vždycky je něčí,
O prázdninách visí otazník nad jejich věcí,
Oni jsou smutní, říkají to všeci.
Autor Breg, 08.03.2009
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí