Prince-zná

Prince-zná

Anotace: (Len také vyjadrenie možno spomienok azda túžob.)

Pri tebe ako vo sne som sa cítil,
čas letel,
do svojich osídiel ma zachytil.

Postava tvoja milá slečna,
rozkošnosť sama o sebe,
taká si mäkko driečna.

Vyžaruje priam afrodiziakálnu arómu,
je ako princezná,
už iba skvostnú korunu.

Oči jagavo modré, svetlá tvár,
v mysli úsmev,
neopísateľná, vari éterický tvar.

Túliť sa spolu všeličo zacelí,
myslenie, spomienky, zážitky,
a kolená sa podlamujú, predtým prirovnané k oceli...

Copyright © Juraj Hrom
Autor Juraj Hrom, 08.03.2009
Přečteno 256x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, zlomeny srdce, labuť, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí