Umřela láska

Umřela láska

Anotace: ten pocit je pryč a už se nevrátí...

Ten den kdy slavila výročí smrti
Tu noc kdy věřila že žít bude zase
Láska se opila dost ji to drtí
Láska se ožrala jako to prase

To ráno kdy procitla s pocitem smutku
Ten den kdy si užila magakocovinu
Láska se probrala s ledem u žaludku
Láska se se probrala... Cítíce vinu

Láska už nebude tuší to sama
Zbude jen vzpomínka na pocit štěstí
A možná za pár let jednoho rána
Postaví sochu jí.. někde na náměstí
Autor Trawnikar, 08.03.2009
Přečteno 401x
Tipy 9
Poslední tipující: Mraveneček, ta.cupka., BLUE-from-the-NIGHT, Holis, Mbonita, Iwushak..., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí