Láska

Láska

Anotace: ...

Láska je touha,
láska je cit.
V lásce je síla,
s láskou lze žít!

Láska ti dodává odvahu bojovat.
Láska ta dokáže životu odolat.
Lásce se člověk neubrání,
Ale když přijde tak si ji chrání.

Láska je touha,
po druhém srdci.
Láska je víra,
víla v tvé moci.
Autor Kalicka.ja, 08.03.2009
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: v.hercik, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí