Po hostině

Po hostině

Anotace: ***

Usnul si, láskou znavený,
hlavu máš položenou v klíně,
mám v tváři úsměv blažený,
vystoupil si z mé síně.

Nechci Tě ještě probudit,
něžně si hraju s Tvými vlasy,
toužím Tě na ně políbit,
zažili jsme teď tolik krásy.

Naše dvě srdce zmámená,
splašeně tloukla v stejném rytmu,
ústa jsou jazyky spojená,
ztrácím se ve Tvém vřelém nitru.

Had jablko nám nabízí
a my jsme si ho klidně vzali,
nejsladší plody jabloní
pak společně jsme ochutnali.

Jídelníček byl bláznivý,
hostina smělá, jak má být,
byl si tak milý, vášnivý,
proto Tě nechci probudit..
Autor nejsembásník, 08.03.2009
Přečteno 381x
Tipy 21
Poslední tipující: el viento, Holis, Radek.oslov.Šafárik, labuť, Mbonita, Psavec, Kubino 2, strašidýlko-střapatý, Markéta Hl., enigman, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné...

08.03.2009 18:26:00 | Paulín

Krásný,tak ať ještě spí...

08.03.2009 18:19:00 | Květka Š.

Tiše závidím...ST

08.03.2009 16:38:00 | Mounkey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí