Vyznání

Vyznání

Anotace: Vnitřní pocity...

Vždycky, když jsem při Tobě
poskočí mi srdíčko
protože já mám Tě všude
moje krásná holčičko

Jsi v mém srdci, v hlavě taky
též ve zbytku těla
máš na mě tak krásný vliv
podívej se co to dělá

Pohled Tvůj mě dostane
a Tvá blízkost hřeje
proto moje srdíčko
též se hezky směje

Bez Tebe žít neumím
jsem jak uschlý strom
ale ve Tvé blízkosti
já rostu jako hrom

Každou noc chci s Tebou být
a vedle Tebe spávat
štěstí v srdci stále mít
a radost nám tak dávat

Ty jsi můj miláček
i rozkvetlý květ
jsi má krásná tajná láska
i můj celý širý svět

Bez Tebe se potácím
krajem sem a tam
a stále hledím do dáli
holčičko má, kde Tě mám

Chci se s Tebou milovat
a v náručí Tvé hezky snít
ať jsme my dva navždy spolu
a pěkné dny tak spolu žít
Autor mimi1000, 08.03.2009
Přečteno 431x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Seanko, Mbonita, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to krásné vyznání, opravdu se veršíky mocka povedly.

15.03.2009 21:00:00 | NikitaNikaT.

To je tedy fakt nádherný.

13.03.2009 21:33:00 | Seanko

láska je krásná:-)

09.03.2009 07:40:00 | Mbonita

Za šťastnou lásku tip.

08.03.2009 20:42:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí