Past jménem slast

Past jménem slast

Anotace: ..kdo jinému jámu....

Tak tochu zbaběle jsem Tě sem vylákal,
do plákatu co visí mi nad postelí,
do moře neřesti a řeky plné touhy,
do bludiště něžností a zákoutí slasti,
tak trochu nevinně jsem Tě chytil do téhle pasti.
a ty ses bránila jen malou chviličku.....
v náručí své v popel mě změnila
sladce ses usmála a náhle jak mráček dýmu nad tím popelem z života mého zmizela...
Autor Lupinus, 18.10.2004
Přečteno 1009x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí