kazdy si zaslouzi zemrit

kazdy si zaslouzi zemrit

Anotace: jednou se me nekdo ptal, proc pisu bez hacku, carek... jestli to ma znamenat neco jako cernobily film... to me nikdy nenapadlo... ale cim vic o tom premejslim, tim vic s tim souhlasim a verim tomu...

jaky mas tajemstvi?
zran me a rekni nahlas
kdo jsem.

jestli vubec
nekym jsem

/*a suicide letter/

chci jen zadany
jiny me vubec nezajimaj
a zrovna tohle
mi neprijde sobecky
.

rekni good bye
svymu kratkymu
zivotu.
a pak mi podej
ruku
a dostan
me z tvyho
objeti

.

//letim
svym svetem
a mavam
malym detem//

nabizeli mi drogy
sex
a nebo penize
za sex.
o l a s c e
nepadlo
a n i s l o v o
a ja sem
souhlasila.

/nikdy driv se nenapila/

.

tak jako moje
panenka
z detskych let
zavira svoje
strasidelny oci
i ja
opoustim
par epizod
myho
pribehu.

/nejsem devka
jsem tancici devka
a to je
r o z d i l/

dneska uz je
d n e s k a
a vcera uz tady
neni
.
zmizels mi
jako kapka deste
co pada
z nebe
a oplodnuje
divci srdce
svoji vsednosti.

/a ona ma spoustu prednosti/

neumi uz zit v tajnosti
drog a vsech veci
o k o l o
chce z toho ven
zpatky do barevnyho sveta
plnyho cizich slov
bez zavislosti

proc jsi mi ublizil?

chci zas bejt svobodna
a zas si najit
svyho
zadanyho
pritele.

mam to vyryty v kuzi
ze vsichni
si zaslouzi
z e m r i t

mujcasoprostor
zastavil vsechny budiky sveta
/a muj pohled smeruje do kalendare/

.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.

.
ja budu mamou

.

.

/žéšřýéžš=ěážý=ščžáýšč=žáýěč´řžéáíěýžřý/
Autor embryo v hlave, 09.03.2009
Přečteno 351x
Tipy 11
Poslední tipující: Agniezka, lucajda89, Holis, jedam, Andělskými perutěmi chráněna, její alter ego, leafe, WAYWARD, zlomeny srdce
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neuvěřitelný...smekám

20.03.2009 12:13:00 | Agniezka

jaky mas tajemstvi?
zran me a rekni nahlas
kdo jsem.

..wow...je to vostry..uplne...nebo budu mamou....tyjo..nestiham koukat teress...

09.03.2009 19:22:00 | mattoni.uz.neni

Něco co po dlouhé době zaujalo

09.03.2009 07:23:00 | leafe

...drž se

09.03.2009 00:53:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí