Hrkálka (Chrastítko)

Hrkálka (Chrastítko)

Anotace: (O sklamaní a pokračovaní napred.)

Tlačí ho, myšlienka tiesnivá,
bolí myseľ,
jej absencia je desivá,

deštrukciu spôsobuje že ona inde žije,
ho zraňuje,
prúdi prázdna krv v žile,

táto jeho živá uspávacia nežná hrkálka,
sťa v insomnii, bola potešením,
zmyselnosťou, zamýšľaná životná trvalka,

ochutnal a hrýzol ju, chutné ovocie po jadierka,
stesk ním šije,
stále sám so sebou, nastáva ponorka,

bolí ho bez jej krásy, duše, pohybu, trpí dlho, sťa večný rok,
horiaci, vyhoretý, ohorok. Ale už sa preberá,
pohasil plamy. A rozhodol sa už, s jej menom strhnúť obojok.

Copyright © Juraj Hrom
Autor Juraj Hrom, 09.03.2009
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: Lota, zlomeny srdce, slečna Nefertiti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí