Touha

Touha

Anotace: Touha ....

Mé ústa touží po tvých něžných polibcích.
Mé tělo touží po tvém láskyplném obětí a hlazení.
Mé srdce chce tvé.
Avšak,
Já chci Tebe,ty jen Mě.
Krásná to představa,pravda je ale jiná.
Stojím před tebou a mávám ti,ty se na mě ani nepodíváš.
Mluvím a usmívám se na tebe,ty se ale otočíš a mluvíš s jinou.
Daruji ti polibek pln lásky,ty se jen usměješ a odcházíš.
Já tě vůbec nezajímám,nechals mě tu jen tak samotnou stát.
Autor Veverči, 09.03.2009
Přečteno 363x
Tipy 2
Poslední tipující: chico13905
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí