SEN

SEN

Anotace: ve snech ožívají naše přání a touhy...ale probuzení bývá kruté...

Snad někdy k ránu přišel ten sen
snad někdy k ránu věřila jsem
že Ty jsi můj a já jsem Tvá
ten sen realitou být se zdál

Pak přišlo tvrdé probuzení
co ve snu bylo, dávno není
v srdci bolest a v očích slzy
láska, co nikdy neomrzí

Vzpomínky jako oheň pálí
zraněná duše se v prachu válí
z andělských křídel popel zůstal
tak jako ze dnů, kdys blízko mě stál

V krůpějích krve vidím Tvou tvář
v krůpějích krve zhasíná zář
teď Ty jsi můj a já zas Tvá
věčný sen už se mi zdá
Autor Bájulka, 09.03.2009
Přečteno 343x
Tipy 4
Poslední tipující: Kallkaa, chico13905, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, ale snaž se nesmutnit :-)

09.03.2009 12:37:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí