Láska s nevěrou

Láska s nevěrou

Anotace: nevěřte nikomu i tomu koho milujete stejne se nebudete milovat na věky je pouze ze vek trva jen do te doby nez si jeden z vas uvedomi ze uz mezi vami neni jiskra

Znám někoho, kdo mě má rád,
znám někoho,kdo mě může znát.
Bez přetvářek, bez lhaní,
s něhou být milováni.
Jít spolu ruku v ruce,
přitomhle se chvěje srdce.
Když jdeme při západu slunce
a ovinou mě jeho ruce,
odpustila bych mu vše,
i to, že mi lže.
Lže mi, schází se s jinou,
tohle není mojí vinou.
Srdce jsem mu dala,
lásku opětovala,
lásku falešnou,
s pouhou přetvářkou.
Srdce se mi drolí, jako zeď,
nevím, co bude zítra a co teť.
Nechci chlapa, nechci kluka,
pro lásku jen srdce puká.
Sebe řezat nebudu,
to jeho, tu obludu,
co mi krásné chvíle vzala
a bez lítosti zahodila.
Teť tu ležím v krvi,
co bude teť, kdo to ví ?
Autor moonset, 09.03.2009
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, Meriel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

srdce se mi drolí jako zeď....nevím co bude zítra a co teď ---to je super spojení!!!

09.03.2009 22:45:00 | Komteska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí