nestačí?!

nestačí?!

Anotace: tak nějak jsem chtěla asi napsat něco jinýho..mno a tak nějak z toho vzniklo tohle...nerikam,ze je to nějaký dílo..ae já jsme se vykecala..a bylo mi líp..:-)

Říct promiň ti nestačí,
říkáš je to málo, tím si mě zpět nezíská..
jak málo víš, jaká jsi naivka
věděl, že chyboval,
konal,ne jen planě sliboval
řekl promiň, řekl to všem
jak odlišnou může mít tohle slovo pro lidi váhu
tobě nestčí, nechceš mu odpustit
já však vím, jaké to je když někdo zraní,
nechá tě samotnou, opustí tě
ne jednou, ne dvakrat..
pořád, stále dokolečka,znova a zas
nachystá ti osoba milovaná podraz
tebe to bolí, moc to bolí
on to ví, avšak říct to slovo,
těch písmen šest, není schopen
víš to, znáš ho...
ale ty mu odpustíš..
vždycky jsi mu odpustila
až teď, když řekl promiň ten druhý, došlo ti to!
Už mu neodpustíš!
Už ho znova nepolíbíš!
Už nechceš!
Už ti za to nestojí!
Autor sh@rusk@, 09.03.2009
Přečteno 406x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to pěkný takhle se setkávat s lidmi a jejich prožitky a vidět, že se o tom dá mluvit jednoduše, bez poetickýho žonglování, a přesto s hlavou a patou.

22.08.2009 18:41:00 | whispermoonlite

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí