Za úsměv

Za úsměv

Anotace: Za úsměv a pohled Tvých očí všecko bych dala, však pozdě jsem lásko zjistila, jak moc o Tebe bych stála, ty jiné srdce miluješ a já se snažím zapomenout trochu, však srdce mé je nemilosrdné a Ty v něm zabýráš moc velkou plochu..

Dívám se Ti do očí,
pohled můj smutný je i hřeje,
srdce mé skryté za duší,
se celé přitom chvěje.

Tolik bych chtěla zapomenout
a netoužiti po Tobě,
však vzpomínky mě rovzpomenou
a mě je smutno, jak v hrobě.

Hra na to, že Tě nevidím
a když jo, tak Tě přehlížím,
je těžší než jsem myslela
a jen smutek v ní nacházím.

Všechno by možná lehčí bylo,
kdyby naše srdíčka toužila po sobě ve stejnou dobu,
však moje bylo zaslepené
a teď vzbudilo se znovu.

Já toužím lásko po Tobě,
ač jiné srdce objímáš každodenně,
to moje s nadějí usíná,
že zítra zas usměješ se na mě.
Autor grázlík, 12.10.2005
Přečteno 440x
Tipy 2
Poslední tipující: mirecek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá, jenom se mi trochu nelíbí to rýmování....Ale i tak hezké dílko...85%:-)

16.10.2005 17:53:00 | Thanatos Mortis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí