Neřekl si ani slovo...

Neřekl si ani slovo...

Anotace: Není moc vyvedená...

Nechals mě oči zavřít...
Ústa si mi nařídil zavřít...
Ani slovo si neřekl...
Nápadně si ztichl...
Tajně si mě sledoval...
Rukama si mě nežně objímal..

Začal jsi mě líbat...
Víc a víc ses mě chtěl dotýkat...
Myslela jsem ... že budeš můj a já tvá...
Myslela jsem ... že na všechno budeme dva...

Ani slovo si neřekl...
Nápadně si ztichl...
Otočil ses a odešel...
Můj prázdný film si rozbrečel...
Roztekly se mé sny...
Bolí mě všechny marné dny...

Kráčím po louce rosou polité...
A marně doufám, že mě to přejde...
Kráčet budu dál...
Dokud mi budeš za to stát...
Autor Ette, 09.03.2009
Přečteno 586x
Tipy 8
Poslední tipující: excited, Démon, jesterka, jedam, Kallkaa, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

držim pěstičky... :-*

15.04.2009 20:07:00 | excited

děkuju moc :) mě přijde, že se mi moc nepovedla.. že tu mám i lepší...

09.03.2009 20:23:00 | Ette

Chápu :( ale básnička je to krásná!

09.03.2009 19:59:00 | Kallkaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí