Pozdní láska

Pozdní láska

Anotace: Přišlo to pozdě, zmateně a nečekaně, city zbouřily se v srdci, teď snažím se to překonat, však je to hloupý pocit.

Jak na Tě lásko zapomenu,
když každodenně Tě vídám,
jak jen srdíčko ukonejšit,
když do očí se Ti dívám.

Myslela jsem, že to přejde,
jednou provždy si řeknu,
že jiné srdce miluješ
a tak se Tě dobrovolně zřeknu.

Však jde to těžko
a jen někdy se to daří,
někdy je mi už lehko
a někdy uvnitř se to vaří.

Starosti, práce, škola
a do toho srdíčko volá:
"lásko, já mám Tě pořád ráda",
to neschová se za kamaráda.

Však přede mnou je čekání,
hloupý a beznadějný,
Ty máš teď jen lásku svou
a jsi charakter věrný.
Autor grázlík, 12.10.2005
Přečteno 530x
Tipy 2
Poslední tipující: mirecek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí