Duše

Duše

Anotace: nápad okamžiku

Bloudící duše
na křižovatkách osudu
stála
a
tlukotu srdce svého
se bála.

Duše zraněná,
životem zkoušená.

Dvě cesty, dvě volby
dvě možnosti
kudy jít
dvě možnosti
jak se se životem bít.

Duše zraněná,
životem zkoušená.

A osud našeptává,
že není se čeho bát,
když tlukotu srdce
se naslouchá.

Duše zraněná,
životem zkoušená.

Jdi a hledej
a bojuj
a nevzdávej
a srdce své poslouchej....

Duše zraněná,
životem zkoušená.

Osamocená...
Autor karkulka.a, 09.03.2009
Přečteno 329x
Tipy 5
Poslední tipující: šuměnka, Norma, kEEp sM:!Le), Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí