..Barvy duhy...

..Barvy duhy...

Anotace: ...teď je můj svět barevnej..=)

Slova píšu, tak jak je chci psát,
usměvy daruju, protože se chci smát.
Pocit lásky, který mě svírá,
zaplňuje místo, kde před tím byla díra.

Oranžová - barva našeho poznání, našich prvních chvil,
do pouhé malé naděje vložil si kus svých sil.

Červená, symbolem vášně mezi náma,
když prožíváme společné noce a rána.

Zelená, symbolem štěstí a smíchu,
když slovíčka lásky zní v tichu.

Modrá, barva stesku, když loučíme se zas,
když postrádám tvé polibky, dotyky a hlas.

Fialová, smyslnost a směr našeho vztahu,
jestli mě opustíš, řeknu Ti: ¸¸TY VRAHU".
Autor KLARISA, 09.03.2009
Přečteno 464x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, Pevya, sarycek, Nergal, padající do neznáma, MisaTurek, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí. Ať máte duhu stále nad sebou.

07.09.2009 21:00:00 | Pevya

děkuju vám...takovýhle komentáře potěší..=)

18.05.2009 22:07:00 | KLARISA

Nádherný,nemám co dodat...

15.05.2009 21:16:00 | sarycek

at to tak zustane :)

27.04.2009 22:26:00 | Nergal

lepe se to nedá napsat

12.03.2009 18:51:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí