Jarní Praha

Jarní Praha

Anotace: ...

Sbírka: Chvilka pro ženu

Napiš mi,
titulky z novin
ať vím,
že jsi tu byl se mnou
ať vím,
že jsi se mi nezdál.

Napiš mi,
datum, hodinu, minutu a vteřinu
ať vím,
že jsem dýchala ve stejném rytmu jako ty
ať vím,
že jsme to byli my dva a nikdo jiný.

Napiš mi,
jak voněla káva, co jsme spolu popíjeli
ať vím,
že jsem si dobře všimla našich chvějících se rukou.

Napiš mi,
o našich pohledech
ať mohu poznat vzkaz pro dny následující.
Ať vím,
že se mohu usmívat
ať vím,
že se usmíváš se stejnou radostí, smutkem a ve stejném okamžiku jako já.

Napiš mi,
o Praze a jejím srdci,
ať vím,
že se spolu podělíme o naše příběhy
ať vím,
že si můžeme věřit.

Napiš mi,
o našich očích
ať vím,
že v nich čtu správně.

Napiš mi,
o tichém poselství, jež vyzařujeme navzájem
ať vím,
že ti mohu dávat víc
ať vím,
že si přeješ totéž co já.

Napiš mi,
ať vím...
Autor Jana Marie, 09.03.2009
Přečteno 377x
Tipy 1
Poslední tipující: Anne Leyyd
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Myslím, že je to psáno opravdu upřímně! Moc pěkné! Dávám Tip!

09.03.2009 22:22:00 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí