Měj se

Měj se

Anotace: Taková blbost...

Svět je plný krás
A ty nemáš ponětí – o nás
Mé kruté úmysly
Jsou pro Tebe jen nesmysly
Bez tebe jsem nic – mi říkáš
Ale neznáš moji pravou tvář
Proto odcházím, měj se
Za někoho lepšího – vdej se
Autor D.Angel, 12.10.2005
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí