první polibek

první polibek

Anotace: ..o jedné velké lásce...

první polibek

I když je teď bílý den,
zdá se mi překrásný sen,
sen o velké lásce jen,
co neskončí za týden.

Chtěl jsem s Tebou lásko být,
možná si tě časem vzít,
a i dítě s Tebou mít,
společně pak klidně žít.

Život točí koly dál,
a já dlouho vzadu stál,
a než jsem se rozhýbal,
někdo jiný si tě vzal.

Dvojí život vedeš teď,
nevím zda ti ho mám závidět,
však nevrátil bych nikdy zpět,
ten náš první polibek.
Autor Pepouš, 09.03.2009
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: Jajja, Kallkaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí