Něco nového

Něco nového

Anotace: hříčka noci

Jsi mou slabostí, možná i touhou,
Ale proč tajností ve světě pouhou,
Ztrácím se v sobě a nalézám cit,
Proč však bojím se jej pěvně uchopit?

V očích tvých topím se, staví se mi dech,
Dnes promlouvá mi srdce však naposled,
Marnivé otázky v mysli mi nedají spát,
Proč mé tušení je, že jinak tě mám brát?
Autor Gamy, 10.03.2009
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: Seanko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezké, líbí se mi

13.03.2009 21:25:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí