nejistota

nejistota

Anotace: kdo si počká ten se dočká.....prosím o komentíky at vím co zlepšit dík moc

Sedím sám a čas plyne,
čekám co bude dál,jak se to vyvine.
Co mi život připraví,
jak se vše napraví.

Co bude a co ne,
čeho bude hodně a co bude jediné.
Ty jsi má láska,ty jsi i můj sen,
jsi jediný důvod proč šťastný jsem.

Jsi můj důvod k radosti,
jsi mou každodenní starostí.
Je na mě prý vidět jak mám tě rád,
i když se to snažím nedávat znát.

Láskou se trápím,
bojím se že tě ztratím.
Nevíš jestli mě miluješ,nebo jen máš ráda,
jestli mě chceš jen jako kamaráda...
Autor chico13905, 10.03.2009
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: Toužím
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nádherné básně jen stím pokračuj dále

19.03.2009 00:35:00 | Prcek056

Nejistota je strašná. Snad brzy zjistíš, jak to je! Držím palce..

10.03.2009 09:56:00 | Kallkaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí