Dělej,co ty chceš

Dělej,co ty chceš

Anotace: ...

Soužíš své oči pláčem dnem i nocí.
Drásají a rvou se pro tvé srdce jak vlci.
Lidé? Ne.Tak co teda jsou?
Proč mojí duši do tmy si berou.

Plazí se,křičí,škemrají.
Divadlo teď zahrát chtějí.
Tak hraj! Loutko všech snů.
Uber bolesti jednomu dnu.

Pomáhej! A sama odkopnuta buď dále!
Běž! Schovej se za masku v rohu v sále.
Budeš pořád poslouchat ty jedovaté hlasy?
Ohromená z jedné nevšední krásy?

Neposlouchej ty jejich plané mluvy.
Udělej si ze svých myšlenek barevné duhy.
Vylez konečně z toho zapomenutého kouta!
Neutíkej za ním ať ti sundá tvá pouta.

Sama nejlíp víš,že jen on to umí.
Že umí je ještě více utáhnout.
Taháš se za ním jak nevidoucí.
Ach,tobě už není pomoci.

Tak se teda měj,a sebe rozdávej.
Ty se jménem láska.
Tohle ti věnovali tví dlužníci.
Lidé...
Autor Maggots, 10.03.2009
Přečteno 433x
Tipy 2
Poslední tipující: bares43
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Podle mě zatím tvá nejlepší báseň.

10.03.2009 22:48:00 | bares43

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí