co dál...

co dál...

Anotace: tak to je moje new dílo prosím o komentíky at vím co zlepšit....dík

Potkal jsem dívku kterou mám opravdu rád,
i když jsem zatím jen kamarád.
Ale co není,to může být,
stačí jen opravdu chtít.

Touha je tak krásná,
a láska zase úžasná.
Když se tyto dva pocity spojí,
je to krása která zato stojí.

Láska je tak krásný cit,
bez kterého je těžké žít.
Já mám to štěstí že mám tebe,
jsi pro mě jako pro slunce nebe.

Ani nevíš jak jsem rád že tě mám,
nechtěl bych být lásko sám.
Jsi mou jedinou láskou,
život je hra a ty jsi mou sázkou.

Hraji bud všechno nebo nic,
chci jen tebe nic víc.
S tebou chci poznat lásku a štěstí,
takovou jak ze starých pověstí.

Ty co vypráví naše babičky,
to je mé přání celičký.
Nechci toho snad příliš,
snad i ty to tak cítíš.
Autor chico13905, 10.03.2009
Přečteno 443x
Tipy 3
Poslední tipující: Toužím, Kallkaa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

nádherné básně jen stím pokračuj dále

19.03.2009 00:34:00 | Prcek056

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí