Sním svůj sen

Sním svůj sen

Anotace: .. zase létám ...

Moje slova k Tobě vedou,
tiše, jako kotě předou,
nedojdou jen do uší,
vtírají se do duší...

Štěstím se opíjím,
mám hlavu v oblacích,
s anděly posnídám
na bílých matracích.

Sny jsou tak lákavé,
nikoho nezraní,
jak štěstí vrtkavé,
když sedne do saní.

Prolétám obzorem,
jsem zase Tobě blíž,
za bílým fáborem,
odmítám zemskou tíž.
Autor nejsembásník, 10.03.2009
Přečteno 428x
Tipy 21
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., zlomeny srdce, fab four, strašidýlko-střapatý, Romana Šamanka Ladyloba, Petbab, Kars, Květka Š., Markéta Hl., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! dílko mluví za sebe, nemám k temu poznámek.

11.03.2009 13:48:00 | NikitaNikaT.

Můj celej život je ochuzen, já o lásce neměl nikdy sen.

10.03.2009 11:27:00 | Kars

Snít se musí...

10.03.2009 11:00:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí